Przewodnik KAJAKIEM po okolicach Warszawy (kliknij)

NOWOŚĆ! KAJAKIEM W OKOLICACH WARSZAWY.

Przewodnik kajakowy z cyklu Mazowsze Turystyczne

Jakub Jagiełło, Sylwia Kulczyk, Marek Mazur

Fundacja KiM nie prowadzi sprzedaży tego przewodnika.

Cena promocyjna: 29,90 zł!

Mieszkasz w Warszawie lub w okolicach i szukasz sposobu na spędzenie wolnego czasu?

Mazowsze oferuje wspaniałe warunki do uprawiania turystyki kajakowej - zwłaszcza na 1 lub 2 dni!
W przewodniku znajdziesz opisanych 21 rzek, od znanych szlaków kajakowych, jak Pilica, Rawka czy Wkra po mało znane rzeki dla wprawnych (Jeziorka, Pytlocha-Bączycha czy Zagożdżonka). Opisy większych rzek uzupełniono o dokładny kilometraż oraz przybrzeżne atrakcje. Z przewodnika dowiesz się o istniejących przeszkodach, przenoskach, a także dogodnych miejscach startu i zakończenia spływu.

Dodatkowo informator praktyczny z adresami wypożyczalni oraz noclegów. Pomocne będę również szczegółowe dane rzeki, mapki oraz opis rzeczy, o których należy pamiętać na spływie.

Jak powstawał przewodnik?
Opisy wszystkich szlaków kajakowych powstały z autopsji i sporządzanych skrupulatnie notatek po spływach.

Gdzie można zakupić nasze publikacje:

- strona Ciekawe Miejsca, oferowany jest również na Allegro (nick jagkub). Aktualna aukcja: http://allegro.pl/item1117689962.html

- Sklep Podróżnika, Księgarnia Prusa, Księgarnia wysyłkowe Rewasz, pozostałe księgarnie w Warszawie i na Mazowszu.

- jest również opcja bezpośredniej wpłaty na konto  wydawcy 37 zł z podaniem w tytule przelewu adresu do wysyłki. Konto: 50 1020 5558 1111 1729 9440 0091 Ciekawe Miejsca.net Jakub Jagiełło, Bekasów 64, 02-803 Warszawa