Wyścigi smoczych łodzi - 25 września 2011 (kliknij)

Zapraszamy na bezpłatne zawody na 10 osobowych smoczych łodziach . 25 września ( niedziela )  o godz. 13,00 na Kanale Żerańskim przy C. H. Auchan ul. Modlińska 14 w Warszawie . Przystań KS Spójnia Warszawa. Zawody są bezpłatne , łodzie, wiosła , kapoki ,  sterników na łodzie zapewnia organizator. Potrzebni są zawodnicy 10 osób ( kobiety , mężczyźni ) oraz bębniarze , po jednym bębniarzu na Łódź.
Dystans do przepłynięcia, tradycyjnie 200m płynie się około 1 minuty. Zawody są rozgrywane po raz 8, tradycyjnie we wrzesniu. W zeszłym roku startowało 13 osad , było dużo dobrej zabawy i puchary dla najlepszych drużyn.
Proszę o potwierdzenie udziału drużyn ...
Zapraszamy również na treningi na smoczych łodziach przed zawodami, w ostateczności w niedziele 25 września przed południem. Jeśli będą problemy z zebraniem 10 osób do łodzi , to może uda nam sie przed zawodami skompletować osadę na nabrzeżu.
Wszystkich serdecznie zapraszamy.
Zapraszamy na treningi do KS Spójnia ul. Modlińska 14 , przed zawodami 25 września ( niedziela ) , lub wtorek- czwartek godz. 18,30 , sobota-niedziela 10,00.

Jest możliwość zamieszczenia wiadomości na stronie TN Biegówki ,o naszych zawodach na smoczych łodziach. Wiadomości ( opis i zdjęcia z zawodów w ubiegłym roku ) znajdują się również ,na stronie www.kroczewo.pl

Pozdrawiam
Adam Bronisz tel. 603-195-714,
Impreza organizowana jest przez Parafialny Klub Sportowy Agape z Dzielnicy Warszawa- Białołęka , pod patronatem Burmistrza Warszawa- Białołęka. Impreza wsparta dotacją przez m. st. Warszawa.  Osobami wspierającymi Imprezę z ramienia klubu Agape ,jest Janusz Bujnowski tel. 661-463-591,